TEDDY DWERGJES 45,-

CAVIA'S (CORONET & SHELTIE) 20,-

 

Ik vraag een aanbetaling van 15,-. Het konijntje is voorlopig gereserveerd totdat ik de aanbetaling binnen heb. Een konijntje blijft twee weken voorlopig gereserveerd daarna komt hij weer te koop te staan. Mocht u het konijntje annuleren dan krijgt u het aanbetaalde bedrag niet terug. Mocht het gebeuren dan het konijntje onverhoopt komt te overlijden tijdens zijn of haar verblijf bij mij dan krijgt u natuurlijk het bedrag wel terug. Ik behoud mij in alle tijden een reservering te annuleren.

 

Hoe ga ik te werk :

De jonge konijntjes komen individueel op de verkoop pagina te staan als ze ongeveer 3 weekjes oud zijn ze kunnen vanaf dan ook gereserveerd worden. De konijntjes worden hier hand tam gemaakt en gewent te raken aan het kammen.

Met 7 a 8 weekjes mogen de kleine konijntjes gaan verhuizen naar hun nieuwe baasjes. Mocht het gebeuren dat je een jonger konijntje uit een ander nestje hebt gereserveerd dan mag het oudste konijntje natuurlijk hier blijven zodat ze samen in een keer kunnen verhuizen.

Als je het konijntje komt ophalen graag een vervoerskistje meenemen of een doosje waarin het konijntje vervoerd kan worden. Het konijntje krijgt een zakje overgangsvoer mee.

Wij hopen op u begrip!