Weer een hele leuke foto van Tommy met zijn vriendinnetje, Tommy is een behoorlijk verwend mannetje.

 

Teddy dwergje van Sharon.

 

Tommy met zijn nieuwe vriendinnetje.

 

Ze zijn al grote vrienden haha.. Ben heel erg blij met hem, hij is super lief!

Groetjes Steffi

 

Teddy dwergjes van Barbara

 

Beste,

Intussen zijn Rolf en Hermes al een tijdje bij ons! Het zijn 2 schatjes, en we zouden je heel erg willen bedanken voor de goede zorgen dat je ze gaf. Hieronder geef ik nog enkele foto's mee!

Groetjes Helena

 

Hoi Melissa,

Ik wilde je weer even laten weten hoe het gaat met Swiffer. Hij is vandaag alweer 1 jaar oud geworden en uitgegroeid tot een heerlijk mannetje. Hij is ondertussen gecastreerd en heeft een flinke vriendin gekregen, waar hij het heel goed mee kan vinden. Hij is ontzettend slim en hij leert dingen heel snel, een waar kunstjes konijn ondertussen. Van de zomer zijn ze mee geweest op vakantie (gewoon in nl ;) ) want alleen thuis blijven vinden ze echt niet leuk... Ach dan maar mee want reizen vinden ze beide helemaal niet stressvol. Lekker in ons huisje gehuppeld en heerlijk liggen slapen op de veranda. Kortom een gek stel konijnen, ze verbazen me elke dag opnieuw hoe slim ze zijn. Ze hebben al een hoop mensen de ogen geopend dat een konijn ook een gezellig interactief huisdier kan zijn ipv achter in de tuin in een hokje wat je af en toe eten moet geven. Ik ven in elk geval nog heel blij met deze gekke teddy!

Groetjes Nanne

 

 

Hoi Melissa,

Inmiddels is Jynx 4 weken bij ons en hij vermaakt zich super goed! Hij is veel los en maakt bijna hele binkies! Hij is echt super lief en alles kan en mag, alleen ze buikje kammen lukt nog niet dat vind hij nog steeds niet leuk ;) Verder gaat alles goed!

Groetjes Sylvita & Dick

 

Een paar schattige foto's van de 2 hangoortjes van Stephanie

 

Melissa, even een update.

Sinds vrijdag woont Timmy bij ons en hij doet het super goed en ziet er goed verzorgt uit!! Ik wil je bedankt dat ik Timmy mocht hebben en ik hoop dat ik in de toekomst nog eens bij jullie terecht kan. Goed schoon en verzorgd! Heb ik de bijlage nog foto van Timmy gestuurd hij rent al rond maar ligt het liefst lekker op schoot!

Liefs Patricia

 

Hoi Melissa,

Ik wou je even laten weten dat het heel goed gaat met Musty hij is beste vriendjes met me zoontje hij is zo schattig en super rustig, in het begin miste die heel erg zn moeder lag hij lag heel de tijd op de zelfde plek. Maar nu geniet hij heel erg en speelt die een beetje, we zijn heel gelukkig met hem nog heel erg bedankt voor het lieve konijntje.

Groetjes Melissa & Musty

 

Beste Melissa,

Snuffy is nu al anderhalve maand bij ons en maakt het goed. Zijn ren is zijn territorium maar toch mogen wij erbij. Verder is hij ontzettend lief, makkelijk en nieuwsgierig. Klimt graag ook overal op en vind het leuk om je achterna te lopen.

Groetjes Amber

 

Hoi Melissa,

Hierbij wat foto's van Binkie.

Het gaat erg goed met Binkie, hij eet en drinkt goed en groeit lekker. De poezen waren in het begin heel nieuwsgierig naar Binkie maar vonden het al gauw goed. Hij vind het heerlijk om 's avonds rond te lopen in de huiskamer en z'n benen te strekken. We moten hem wel goed in de gaten houden want hij heeft al aan de plinten zitten knagen. Voor de rest is het een heerlijk relaxed beestje en we genieten erg van hem.

Groetjes Petra

 

Hoi Melissa,

Even laten weten dat het hartstikke goed gaat en hij het reuze naar zijn zin heeft. En tuurlijk hoort daar ook af en toe een dutje bij.

Groetjes Wendy

 

Hoi Hoi,

Het gaat super goed met Joy en Juno, ze vinden elkaar erg leuk!

Joy is erg nieuwsgierig en vind alles leuk.

Ik had gezegd je een foto te sturen van Juno en joy dus hierbij de foto's :)

Groetjes Lisanne

 

Hoi Melissa,

Snuffie is maar net met ons mee maar nu al heel nieuwsgierig. Ontzettend leuk om te zien.

Groetjes Wendy

 

Dit is Brownie bij Ellie en Theo

 

Hoi Melissa,

Ik wou je nog even laten weten hoe Coco Chanel er nu uit ziet. Het wordt nu echt een bolletje wol haha echt een super keuze geweest zo lief als ze is.

Groetjes Michelle

 

Hallo Melissa,

Hier even een berichtje over Liv (geboren 31-05-2013). Het gaat hartstikke goed met haar. Het is echt een lief konijntje! Ze is altijd vrolijk en kan lekker gek doen. Inmiddels zit ze al een tijd samen met mijn andere konijn Sjors (8,5 jaar oud). Ze zijn nu echt onafscheidelijk. Toen ik Liv mee nam hoopte ik het al stiekem, dat ze ooit samen met mijn andere konijn zou kunnen. Maarja je weet het natuurlijk nooit! Ik ben echt zo blij dat ze een maatje aan elkaar hebben!

 

Hoi Melissa,

Onze konijntjes doen het erg goed en zijn al hard gegroeid.

Ze zijn erg vriendelijk ook voor de kinderen.

 

Hoi Melissa,

Hier even een berichtje , hoe het gaat met boots. Sinds 17 november is boots bij ons, het gaat hartstikke goed. Arwen vind het geweldig, hij krijgt veel aandacht van haar.met een balletje spelen. Hij groeit goed, loopt lekker rond in de keuken en ligt heerlijk in zijn mandje. Zindelijk maken is nog een probleem, zijn poepbakje gebruikt boots nog als slaapplekje en waar hij lekker in kan rollen, als gevolg dat hij helemaal onder zit. Ja, hij wordt van alle kanten verwend, ontzettend gezellig een konijntje in huis.

Groetjes Arwen en christel

 

Hoi Melissa,

zoals je kunt zien beginnen ze al aardig aan elkaar te wennen. De poes kijkt er niet zo naar om, die was al een eerder konijntje en cavia gewend in huis. Bailey vindt het helemaal geweldig. Hij wijkt niet van d'r zijde en als Snuffie in haar hok wil, begeleidt hij haar.

Groetjes, Marjorie, Quinten en Micha

 

Kleintje van Amber x Percy bij Edith thuis.

 

Hoi Melissa,

Ik wil je even laten weten dat het heel goed gaat met de kleine man. Hij is lief en ontzettend grappig. Volgens mij voelt hij zich ook goed thuis want hij huppelt en trekt een hoop sprintjes door mijn kamer. Hij heeft de naam Swiffer gekregen. Swiffer komt al steeds vaker bij me zitten en vind het borstelen wel oke als het maar niet te lang duurt. Dus we doen elke dan een klein stukje. In de bijlage een fotootje van de kleine boef.

Groetjes Nanne

 

Hai Melissa,

Happy is nu 2 weekjes bij ons en het gaat heel goed met hem. Hier zijn links naar filmpjes waarin hij de hoofdrol speelt:

http://instagram.com/p/gSrTaiP6Z1/

Zijn hok staat buiten en ik kom 's ochtends voor ik naar school ga en 's middags als ik weer thuis ben even bij hem zitten. Als het mooi weer is mag Happy lekker in zijn ren, waar hij lekker kan spelen. Ik vind het zo gaaf en schattig als hij binkies maakt :) Zoals je al had gezegd is hij gewend aan het kammen, dus dat gaat ook super. Na het knuffelen en/of kammen krijgt hij altijd een knabbel snackje en dat vindt hij erg lekker! Aan het begin, at hij heel weinig hooi, maar sinds ik zo'n bal in zijn hokje ophing, waar dat hooi dan in kon, veranderde dat gelukkig. Verder krijgt hij 's middags gewoon voer en ik geef hem nu elke dag een klein stukje vers groente zodat hij daar ook aan kan wennen. Ik wil je nog heel erg bedanken voor Happy! Als Happy in de toekomst een vriendinnetje nodig geeft, dan zal ik weer een kijkje nemen op je mooie site. Het was zeker de moeite waard om te reizen van Hoofddorp naar Rotterdam en weer terug.

groetjes, Happy en Janine

 

Hoi Mellissa,

Hier een bericht van CoCo Chanel. Het gaat echt super met haar ze eet en drinkt als een beer als of ze nooit iets krijgt. Ze rent en springt alle kanten op als we haar uit haar hok laten gaan zo blij is ze dan echt mooi om te zien. Het is een super lief meisje en houdt echt van knuffelen ze kijkt ons elke dag aan met andere woorden til me even op om lekker te knuffelen. Wanneer mijn moeder haar kamt of borstelt dan valt ze gewoon in slaap bij haar als ze CoCo Chanel op haar rug legt. Groeien doet ze ook aardig je ziet wel al een verschil met toen ze hier voor het eerst was. Op 26 november gaat ze voor het eerst naar de dierenarts en krijgt ze haar prikjes. Ik voeg ook ff paar fotootjes toe de laatste 2 zijn van vanavond

Groetjes Michelle

 

Hi Melissa,

alles gaat goed hoor met Bagheera, ze heeft al nieuwe vriendinnetjes gemaakt zie foto(s) bijlage ! Ben erg blij met haar !

grts Ingrid

 

Hi Melissa :)

Ik wou even mailen dat het supergoed met Cloud gaat, hij is al een volwaardig lid van de familie! Hij lijkt het erg naar zijn zin te hebben,is heerlijk avontuurlijk en rent uren rond door het huis. Het is ook een enorme knuffelkont en huppelt vrolijk achter mij aan wanneer ik bezig ben in het huis. Hartstikke bedankt dat een onderkomen mocht bieden aan Cloud, ik ben hartstikke blij hem hem, ook mijn vriend en mijn huisgenoot zijn niet weg te slaan bij Cloud.. haha!

Hier wat foto's bijgevoegd!

 

 

Dit zijn Puck en Pip bij hun baasje Esmee!

 

Dit lieve dotje heeft een paleisje met bediening gevonden bij Naomi.

 

Dit zijn de 2 pluisjes van Daphne, de poes heeft al kennis met ze gemaakt en houd ze goed in de gaten!

 

Dit is Balou bij haar nieuwe baasje, ze heeft het al helemaal naar haar zin. Echter snapt ze alleen de bedoeling van een toiletje nog niet, ze denkt dat het een bedje is.

 

Dit is Winnie, Winnie woont bij Joyce die de hobbyfokkerij Joysteddy's is begonnen. Hopelijk zal Winnie nog een hoop mooie kindjes daar geven.

 

Deze knappe kerel heeft een nieuw huisje gehad bij leonie, hopelijk zal hij bij haar voor mooie teddy widder babytjes zorgen.

 

Deze kleine kerel heeft een paleisje met een knap vriendinnetje gehad bij bregtje! Het was liefde op het eerste gezicht.

 

Muffin en Booster in de sneew!

 

Hoi Melissa,

Minty & Lou-Lou zijn nu bijna 15 weken oud.
Het gaat hartstikke goed met ze!
Ze groeien als kool en hebben het samen erg naar hun zin.
Minty is nieuwsgierig, speels, knuffelerig en berschermend tegenover Lou-Lou.
Lou-Lou is de rustige van de twee. Zij kijkt eerst de kat uit de boom maar doet daarna gezellig mee met Minty.
Ze doen alles samen en kunnenn niet meer zonder elkaar.
Borstelen vinden ze allebei heerlijk en laten zich lekker vertroetelen.
We zijn heel erg gek op ze en kunnen niet meer zonder ze, bedankt!

Groetjes Jill en Joyce

 

Beste Melissa,

Ik wilde je even laten weten dat het heel goed gaat met Balou, hij wordt hier letterlijk behandeld als een prinsje! Hij heeft het enorm naar z'n zin, hij loopt vaak vrij rond in huis en rent super snel rond de salon tafel en springt en huppelt, ligt soms in het zonnetje lang uitgerekt een dutje te doen en dan hoor ik hem zachtjes knarsetanden! Ik geniet enorm veel van hem!

M.v.g. Nyona

 

Hi Melissa,

Hier een kort berichtje van Lisa, bijna een jaar geleden heb ik twee teddydwergbunnies bij je opgehaald, Muffin & Booster. Morgen word Muffin alweer 1 jaar en ik stuur je hierbij een foto van muffin en booster. Ik ben nog steeds erg blij met ze en zelfs met deze kou hebben ze het heerlijk samen.

Groetjes, Lisa

 

Dit is Bijou bij Monique, wat is hij groot geworden zeg!

 

Dag Melissa!

Het gaat heel goed met Sammy. Hij is nu ongeveer 3 maanden bij ons en hij heeft het erg naar zijn zin. Hij loopt vaak los in de kamer dat vind hij superleuk! Soms gaat hij heel hard rennen en van die gekke sprongen maken, zo grappig om te zien! Hij vind het ook leuk om door buizen en tunnels van opengeknipte schoenendozen heen te lopen. Hij heeft aan z'n hok een ruifje waar hooi in ligt, en soms springt hij daar in en gaat hij op z'n gemakje hooi eten. Hij is heel nieuwsgierig en wil van alles onderzoeken. Als we door de kamer heen lopen loopt hij vaak achter ons aan. Als hij moe is van het spelen en rennen vind hij het heerlijk om geknuffeld te worden. Dan gaat hij lekker languit liggen, en als ik stop met aaien gaat hij een soort van kopjes geven, omdat hij dan nog meer geknuffeld wil worden! Het is echt een superleuk beestje, ik ben heel blij met hem!

Groetjes Charlotte

 

Hoi Melissa,

Yoda is al helemaal gewend, hij racet door de kamer al een formule 1 wagen, crost door de tuin als een op hol geslagen paard en eet en drinkt goed! Hij zit liever uit de kooi dan erin en komt gezellig op de bank en op je buik liggen.

Groetjes Danique

 

Hoi Melissa!

Ik wilde je eventjes laten weten dat het super goed gaat met Eef&Pip! De reis terug ging prima en eenmaal thuis aten en dronken ze al gelijk. Het zijn de dikste vriendjes zoals je kunt zien op de foto's, en ben echt heel erg blij met de lieve pluizen bolletjes!

Liefs, Brenda uit Beverwijk.

 

Dit is Bollie bij zijn nieuwe baasjes!!

 

Hallo Melissa,

Onze Teddy Widders zijn al helemaal thuis bij ons. Binnenkort moeten ze wel "tijdelijk" uit elkaar want kleintjes erbij is niet de bedoeling. Ze zijn zo lief en komen al naar ons toe lopen. De oren zijn van beiden nog steeds een beetje eigenwijs, eentje hangt en eentje omhoog! Dat ziet er ook wel weer schattig uit! Ze eten en groeien goed en het kammen lukt ons ook steeds beter! Dit was even een update. Groetjes van ons allemaal, Lisanne, Martijn, Mieke en Nico

 

Hoi Melissa


Muffin en Booster zijn al aardig aan hun nieuwe thuis gewend. Ze eten en drinken goed en zijn al weer een stukje groter gegroeid.Het is leuk om te zien, dat ze elkaar steeds meer opzoeken. Eerst waren ze erg op zichzelf en nu liggen ze vaker tegen elkaar aan. Ook vinden ze het erg fijn als de deurtjes open gaan en ze meer ruimte hebben, dan hollen ze in het rond en maken gekke sprongetjes.  

Groetjes Lisa, Muffin en Booster

 

Dit is Stampertje bij zijn nieuwe baasjes. Stamper voelt zich al helemaal op zijn gemak en heeft het prima naar zijn zin!

 

Dit zijn de lieve konijntjes bij Fam. Segers.

 

Hallo Melissa,

We wilden je al veel eerder mailen, maar daar kwam het maar steeds niet van. Coco en Twinkel hebben het heel erg naar hun zin, zeker met mooie of in ieder geval droge dagen, kunnen ze lekker naar buiten in de ren. Met slecht weer mogen ze soms ook in de woonkamer, maar dan ook met het hekwerk erom heen. De kleine tandjes zijn erg scherp, zo hadden ze de kabel van de telefoon half te pakken.Gaia wil erg graag met ze knuffelen, natuurlijk moeten de werkjes zoals , schoonmaken en borstelen eerst gedaan zijn. Op bijgesloten foto's zie je Twinkel en Coco. Ze maken trouwens af en toe gekke bokkesprongen.

Over een paar weekjes gaan we naar de dokter voor de prikjes. We mailen zeker nog.

Met vriendelijke groet,

Gaia

 

Dit zijn Bram & Sarah bij hun nieuwe baasje Marjanne.

 

 

Hoi Melissa,

Sinds half maart heb ik Spike.. en nog steeds ben ik erg blij met hem. Het is echt een vreselijke schat die eigelijk altijd uit zijn hok is als wij thuis zijn.

Hij is inmiddels gecastreerd en ontzettend rustig beestje. Natuurlijk zijn er al wat kabeltjes kapot, maar ja..... ach. Kammen is zijn hobby want hij gaat languit liggen als het weer zover is, hij eet dan ook gewoon op z'n gemak en gaat zichzelf wassen. Leuke reacties van onze vrienden en familie. Ze vragen zich af of dit wel een konijn is en niet een apart ras hond. Hij hubbelt altijd achter me aan en elke avond komt hij lekker bij me op de stoel kroelen.

 

Dit is Miss Dior, deze mooie dame woont bij Sylvia.

 

Hey Melissa,

Paik & Djune zijn inmiddels 1 maand bij ons en ze voelen zich al helemaal thuis hier! 
Het zijn heerlijke bunnies met ieder een eigen karakter. Paik is de rustige, wijze, knuffel die het
heerlijk vindt om op schoot gekamt te worden en Djune is de onderzoekende en eigenwijze deugniet, die dol is op spelletjes.
We vinden het geweldig dat ze elkaars tegenpolen zijn, erg grappig om te zien dat ze elkaar zo goed aanvullen.
Het is trouwens duidelijk te merken dat ze (half)broertjes zijn, ze zijn namelijk erg close met elkaar, spelen samen,
eten uit elkaars bakje, liggen graag tegen elkaar aan. Paik beschermt Djune ook altijd, dit terwijl Paik eigenlijk een maandje jonger is.

Deze bunnies horen echt bij ons; we hebben ze helemaal in ons hart gesloten. We kunnen merken dat Paik &  Djune in de eerste weken met
veel liefde en aandacht zijn opgevoed en willen je daarvoor hartelijk bedanken.

Hierbij nog wat foto's tijdens de speeluurtjes op hun eigen speelkleed met hun
favoriete 'speelhuisje': de Puma schoenendoos. Echt briljant ze springen eroverheen
of gaan er lekker inzitten. 

Hartelijke Groeten,

Roxanne & Kim. 

 

Hoi Melissa,

Butsy en Stampertje kregen de eerste dag al veel kraamvisite. Op jouw aanraden, heeft iedereen ze voor het hok kunnen bewonderen. Donderdag hebben we ze mee naar binnen genomen. Ze waren wat onwennig en lieten zich heel relaxt kammen. Stampertje ging vrijdag toen ze weer binnen waren, meer op onderzoek uit. Klimmen op de bank en wroeten tussen de kussens, terwijl haar zus Butsy lekker bij Isa op schoot gekamd werd.

In onze tuin hebben we tegels, maar direct grenzend aan onze poort een grasveld. Daar hebben we zaterdag de ren neergezet en hebben ze naar hartenlust kunnen spelen. Ze kruipen door pijpen en staan af en toe rechtop.

Leuk om te zien hoe speels ze zijn. Onze buurthond Woody hield de wacht en besnuffelde ze met zijn natte neus. Dat vonden ze niet direct fijn.

Onze kat Pluk is inderdaad een beetje bang van ze. Hij komt wel nieuwsgierig kijken, maar vertrekt al gauw weer.

Ik kan je verzekeren dat ze hier een goed tehuis hebben. Elke ochtend als Isa en Denne opstaan rennen ze naar beneden voor vers hooi en water. Ze knabbelen aan onze vingers en snuffelen aan onze gezicht. Heerlijk zo nieuwsgierig als ze zijn.

's Middags komen Butsy en Stampertje naar binnen of spelen op het grasveld in de ren. Zo krijgen ze voldoende beweging.

 

Nou Melissa heel erg bedankt voor je vertrouwen en nogmaals, wij zullen heel goed voor Butsy en Stampertje zorgen.

 

Groetjes,

Peter, Isa, Denne en Miriam van der Schans

 

Sulwyn, Baby van Angel en Snowball bij zijn nieuwe baasje. Zo te zijn word hij goed verwend...

 

Beste Melissa,

Ik had je belooft om een mailtje te sturen met foto's en je te vertellen hoe het met ze gaat.

Baby en Pancakes (voorheen Minnie) voelen zich na een maand helemaal thuis en voelen zich samen de baas van de woonkamer.

In het begin sprongen ze van hun hok onder de bank en bleven er het liefst onder zitten, tegenwoordig liggen we met ze 3e languit op de bank gezellig tv te kijken.

Ze zijn echt samen op ontdekkingsreis, Pancakes verkent alles en huppelt rond en maakt gekke sprongen, is de kust veilig... dan komt Baby de kust onveilig maken.

Ik heb er heel veel plezier van, en als je thuis kom zie je ze al bij het deurtje zitten vragend of hij open mag. Pancakes blijft inderdaad kleiner, want Baby is nu al groter dan Pancakes.

 

Pancakes is een brutaal, zelfverzekerd konijn wat weet wat ze wil en niet wil. Kan er vaak om lachen... zo springt ze op de bank en roep je 1 2 3... bij 3 maakt ze een sliding door de gehele woonkamer!!

Van Baby merk je dat ze jonger is, en kijkt eerst de kat uit de boom.. ze doet alles na van Pancakes wat soms voor enorme lachbuien zorgt. Tenslotte doen ze alles samen, slapen, eten, wassen en balspelletjes.

 

Ik geniet elke dag van ze en heb er zeker geen spijt van.

 

Groetjes Kimberly, Baby & Pancakes

 

Dit is Milow bij Jolanda en zn maatje de parkiet!

 

Beste Melissa,

Eindelijk kom ik er dan even aan toe om je te schrijven over onze belevenissen met Lacoste en Rambo tot nu toe. Sorry dat het zo lang duurde, maar december was een erg drukke maand!

Ze zijn inmiddels een ruime maand bij ons en helemaal gewend, dat ging trouwens erg snel. Ik heb ze de eerste week samen in een kooi gelaten om te wennen, maar heb ze al snel in aparte kooien gezet omdat ik echt geen nestje wil. Eerst liet ik ze dan nog wel samen los, in een ren, en later ook los in de een deel van de kamer. Maar toen Rambo wel erg veel interesse kreeg in Lacoste heb ik dat ook maar niet meer gedaan. Het is nu een beetje onhandig, want ik laat ze wel tegelijk los, maar dan eentje los in de kamer, en de ander in de ren, en dan wissel ik ze na een tijdje om. Ze zoeken elkaar met de tralies ertussen wel op, dus ik hoop dat ze, als Rambo eenmaal gecastreerd is (eind januari) en het 'veilig' is, ze goed weer samen kunnen.
Het is leuk om te zien dat ze duidelijk een verschillend karakter hebben: Lacoste is nieuwsgierig en komt altijd kijken als je bij de kooi komt, ze is er ook makkelijk uit te halen. Op schoot kroelen vind ze heerlijk, maar owee als je met borstelen begint, daar heeft ze echt een hekel aan. Rambo is wat schuwer, en duikt snel z'n huisje in als je bij de kooi komt, maar als hij eten hoort rammelen dan durft ie wel. Als je hem eenmaal vast hebt laat hij zich, zeker vergeleken met Lacoste, heel rustig borstelen en kammen, en vindt hij het kroelen ook wel lekker, voor eventjes dan. Ze liggen er allebei vaak heel relaxed bij, languit, Lacoste het liefst in haar toilet. Rambo gebruikt zijn toilet goed, en doet zelden wat buiten de kooi. Als ze loslopen hebben we erg veel lol om ze, ze maken vrolijke huppelsprongen, gaan op onderzoek uit, en rennen ineens van hot naar her en weer terug. Kortom we hebben erg veel plezier met ze.

Ik ben nu bezig een mooi houten hok te verven met twee verdiepingen, zodat ze een ruim huis krijgen, en het mij wat minder ruimte kost. Ze zijn trouwens wel van naam veranderd, Lacoste is Pepper geworden (van Salt en Pepper), en Rambo is Pip geworden (van Woezel en Pip). Het is uiteindelijk dus een compromis geworden, want de drie kids waren het niet met elkaar eens. Leuk trouwens dat ze duidelijk luisteren en de klank herkennen: als Pepper losloopt en ergens aan knaagt en je roept haar naam, dan reageert zij, terwijl Pip niet omkijkt en andersom.

Hier dan ook een paar foto's

 

Dit is Yoshi, hij woont nu bij Brenda. Hij is een kleintje van Yana x Pinotti

 

Dit is pluisje, hij woont nu bij Sonja. Hij is het broertje van mijn Princess

 

Dit zijn Fred & Lotje, Fred is een kleintje van Lizzie en Lotje is een baby van Romy.


Hoi Melissa,

Nou ik zal dan eindelijk eens even een paar foto's doorsturen.
Ze zijn nu alweer een poosje bij ons en onze kleine meid (Britt, 13 maanden) vindt ze helemaal geweldig
wij ook natuurlijk, maar als ze aan het eten is en ze ziet de twee dames in het buitenverblijf zitten
dan begint ze te wijzen en wil ze er eigenlijk naartoe.

Voor de rest doen de dames het super.
Ze eten en drinken goed laten zich gewillig kammen, nagels knippen was ook geen probleem,
ze komen al wel naar je toe uit nieuwsgierigheid, maar als je dan net iets een te snelle beweging maakt
dan lopen ze weg, maar dat komt ook wel goed.

De ene is wel wat groter dan de andere, maar ja verschil moet er wezen.

Nou bij deze de foto's van de twee dames die ik veranderd heb in Woezel en Pip.

Groetjes Lotte van de Pas

 

Hoi Melissa,


Het gaat heel goed hierzo met Prada en Kyra.
Ze zijn heel erg lief en aanhalig ,
En ze zijn altijd met elkaar.
Ze  zijn ook helemaal niet bang voor de honden en katten.
Ook vinden ze hun nieuwe hok heel mooi.
Hier nog een paar foto's.

Groetjes Cassandra

 

Dit is kleine Benny, hij was 2 weken oud toen zijn moeder helaas overleed. Ik heb hem toen met de hand groot gebracht. Hij heeft een superlief en goed karakter! Hij woont nu bij Barbara in Duitsland.

 

Dit zijn Brinja & Blacky bij hun nieuwe baasjes.

Brinja,Blacky,

 

Hallo Melissa,

Hierbij zal ik even melden hoe het met Lilo (wij noemen haar Bella) gaat.
Wij zijn helemaal blij met Bella!
De reis is super goed verlopen, in het begin vond ze het een beetje eng (trilde beetje) maar al snel zat ze lekker te knabbelen.
Toen ze hier thuis aankwam ging ze binnen een paar minuten al op onderzoek uit en lekker hooi knabbelen en drinken.
Nu zijn we een week verder en huppeltje ze lekker rond in mijn kamer en ze eet, drinkt en groeit goed!
Ze voelt zich al helemaal thuis! als ik lekker met haar knuffel begint ze me te likken! het is echt een schat!
Maar ook een drukte maker! ze rent alle kanten op! heel leuk om te zien!
Ze is in deze week ook al wat gegroeit (pluiziger geworden).
Ik kam haar 3 dagen in de week, soms meer.
Het gaat super met Bella! we zijn heel blij met haar!
Bedankt voor het konijntje!

Groetjes Esmée.

 

Hallo Melissa,

Nog even een kleine update over het kleine monster (hihi).
Het gaat geweldig, ze groeit gestaag van 375 gram naar 681 in zeg maar 3 weken.
Ze eet nog steeds als een dijker. Verder is ze super nieuwsgierig en loopt en springt en rent door de hele kamer als we thuis zijn. Daarna is ze super moe en valt ze om als een blok. (zie foto's). Klopt het dat ze nog erg veel slapen? Ik kan mijn nl niet herinneren dat ons vorige konijn zoveel sliep toen
ze nog een baby was. Ons vorige konijn lag er ook lang niet zo relaxed bij zoals zij doet, die was echt alert op alles en iedereen.
Deze is in ieder geval super eigenwijs en maakt wel duidelijk wat ze wel en niet wil.
Stofzuigen vindt ze in ieder geval geen succes dan is ze aardig in paniek, maar ja dat heeft ze natuurlijk niet mee gekregen bij jou in de tuin. :-) Ze heeft bij ons nog een voorzet kooi aan de kooi vast dus ze heeft aardig de ruimte overdag als ze alleen is.

groetjes van Annemarie en een knuffie van Teddy.

 

Hallo Melissa,

Het gaat heel goed met Furrball.
Hij vindt dat de woonkamer van hem is...
Hij is goede vriendjes met mijn hondje Toby.

Zodra zijn balletjes zijn ingedaald maak ik een afspraak bij de dierenarts om hem te laten helpen zodat hij dan samen met Daisy in een hok kunnen en dat ze dan ook lekker samen door de kamer kunnen lopen.

Hij is een heel lief en ondernemend ventje en ik ben heel erg blij met hem.

Groetjes Bianca

 

Hoi Melissa,

Hoe gaat het? Hier een paar foto's van Mex.
Joshua mijn zoontje is gisteren thuis gekomen. Hij is helemaal blij, maar Mex ook hij ging gelijk bij Joshua kroelen, vind ik uniek en deze foto ook. Mex voelt zich hier helemaal thuis.

groetjes van Ivanka

 

Dit is Theodore, een jong van Daisy & Balisto

 

Hoii Melissa,

Hier nog even een berichtje over Miss Dior zoals ik had beloofd. Het gaat prima met haar, ze begint inmiddels al een behoorlijke bos met haar te krijgen..... Ik vind het achteraf heel jammer dat wij de andere 3 konijntjes (gewone hangoren) cadeau hebben gekregen want nu ik de Teddy Dwergen eenmaal ken zou ik nooit geen andere meer willen, zodoende had ik achteraf toch ook heel graag haar zusje Blackberry erbij willen hebben! Ze is zo anders dan de andere konijntjes, zo tam en mak, ze wil alsmaar kroelen en aangehaald worden....heel schattig.

Groetjes Sylvia

 

Hoi Melissa,

Hierbij wat foto's van Teddy, ze had het onderweg in de auto aardig warm (ondanks de airco) ze wist niet zo goed hoe ze moest gaan liggen van de warmte.
Thuis hebben we haar direct in de kooi gezet zodat ze eerst daar eens aan kon wennen.
Ach wat klein in zo'n grote kooi hihi. Binnen vijf minuutjes ging mevrouw al op onderzoek uit en binnen no-time had ze door waar water en voer stonden hoor.
Ze kan eten als een grote. haha.
Vanochtend heerlijk met haar zitten knuffelen, ze bleef heerlijk liggen bij me en vond het denk ik wel lekker warm of zo.
Even haar op de rug gelegd maar dat vond ze geen succes, ze ging heerlijk tegensputteren :-)
Het is een klein eigenwijs ding hoor.
Ik heb nog wat foto's erbij gedaan en zal je op de hoogte houden van haar wel en wee als je dat leuk vindt.

groetjes en bedankt voor een lief beestje.

Annemarie.


Hej Melissa,

Tiesto doet het erg goed en is al veel gegroeid! Hij voelt zich inmiddels helemaal thuis hier en heeft zijn ritme gevonden. Als we hem ook maar enigszins vergeten eruit te laten, of volgens hem te laat, (s ochtends of s avonds) laat ie goed weten dat hij er ook nog is. Echt helemaal geweldig! Hierbij een paar foto's.

Groetjes Lutske

 

Melissa stuurde me deze foto's van kleine Saar met haar nieuwe huisgenoot Moos

 

Deze leuke foto's kreeg ik van Lana toen ze thuis aankwam met Rebel.

 

Dit is Pica bij Yvonne, wat is ze groot geworden!!

 

Dit is Fred bij Priscilla, wat een schatje he!!

 

Deze fototjes van King kreeg ik van Demy. Hij lijkt super veel op mama Daisy.


Hoiiiiiiii

We hebben een donderdag Callisto bij jou gehaald en het gaat echt super met hem
Hij is zo lief!!!
Eten en drinken doet hij gelukkig goed.
Vandaag mocht hij voor het eerst zn kooi uit en op schoot bij me dochter.
Dolblij was ze nou hij vind alles best hoor:)
Ik moest hem wel even borstelen want hij had wat klitjes bij zijn kontje.
Dus moest ik hem als een baby vast houden om hem daar te kammen ook dat vond hij goed.
Hij is echt super lief.

Groetjes van Patricia en Soraya

 

Hey Melissa,

Het gaat onwijs goed met de ukkie.
Ze is enorm lief en blij als we thuis zijn. Die kleine meid van mij tilt d'r zelf op ondanks de scherpe nageltjes en miss en miss liggen samen languit op de bank.. hihi!
Ik heb er nog wat fotootjes bij gedaan...ZE IS LIEFFFFF!!!

Groetjes,
Shanti, miss Mun en miss Tuts